Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca de Piera posa en marxa el projecte ‘Llegim els objectes’

La Biblioteca de Piera posa en marxa el projecte ‘Llegim els objectes’

28/01/2019

Els usuaris del centre de dia Mar i Cel han rebut la visita de la Noemí Borràs, que els ha parlat de la història i l’evolució de l’ofici de barber

El passat dijous dia 24 de gener es va iniciar al centre de dia Mar i Cel el projecte ‘Llegim els objectes’. Es tracta d’una iniciativa de la Biblioteca de Piera que pretén acostar alguns objectes a les persones usuàries del centre de dia amb la intenció que serveixin per al record i ajudin a vehicular una tertúlia sobre la seva experiència vital.

L’activitat consistirà en una visita mensual d’uns 45 minuts de durada que es durà a terme un dijous al mes, des del mes de gener al juny i des del mes d’octubre al desembre. Amb l’objectiu de fomentar la lectura entre la gent gran, es finalitzarà cada sessió compartint un fragment d’una novel·la que parli de l’objecte o ofici tractat durant la trobada.

La primera sessió va tenir una bona acollida per part dels usuaris de l’equipament. La Noemí Borràs els va visitar i a través de diferents objectes els va explicar la història i l’evolució de l’ofici de barber.

Arxivat a: Gent gran
Llegim els objectes
Llegim els objectes