Portada > Actualitat > Notícies > El diputat Gabriel Rufián visita l’Ajuntament

El diputat Gabriel Rufián visita l’Ajuntament

04/02/2019

El polític català va arribar a la vila divendres 1 de febrer acompanyat de la primera diputada de la comarca de l’Anoia a Madrid, Carolina Telechea

L’Ajuntament de Piera va rebre, el passat divendres dia 1 de febrer, la visita institucional del diputat d’esquerra Republicana de Catalunya al Congrés, Gabriel Rufián Romero, que va venir acompanyat de la primera diputada de la comarca de l’Anoia a Madrid, Carolina Telechea Lozano.

Els dos polítics catalans es van mostrar molt interessats en conèixer les dependències del consistori i van aprofitar per saludar els treballadors municipals. Així mateix, van signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, on van fer una especial dedicatòria als presos polítics que el mateix divendres estaven sent traslladats a presons madrilenyes, en les quals romandran fins que finalitzi el judici pel procés independentista.  

Arxivat a: Política
Visita Gabriel Rufián
Visita Gabriel Rufián
Visita Gabriel Rufián