Portada > Actualitat > Notícies > Pierencs i pierenques acompanyen Toni Bou al Palau Sant Jordi

Pierencs i pierenques acompanyen Toni Bou al Palau Sant Jordi

04/02/2019

Tot i que el pilot no va aconseguir una victòria en aquesta prova, els assistents van gaudir d’un bon espectacle i van encoratjar-lo a guanyar el mundial

El Campionat del Món d’X-Trial ha fet parada aquest cap de setmana a Barcelona. El Palau Sant Jordi va acollir ahir diumenge la segona prova d’aquesta competició a la qual van assistir molts pierencs i pierenques, d’edats diverses, que no es van voler perdre l’oportunitat de gaudir d’un bon espectacle. Recordem que l’Ajuntament havia subvencionat una part del cost del transport i l’accés a les instal·lacions del Palau Sant Jordi amb la voluntat que tothom pogués acompanyar el pilot pierenc Toni Bou en el 42è Trial Indoor Barcelona.

En aquesta ocasió, però, la victòria va ser per al pilot tarragoní Adam Raga que, en la final, va aconseguir superar per un punt al pierenc Toni Bou, guanyador de les deu anteriors edicions de la prova.

La representació pierenca a les grades no va deixar d’animar al pilot de la vila, encoratjant-lo a guanyar, un any més, el Mundial X-Trial i aconseguir així el seu 25è títol mundial.

Arxivat a: Esports
Toni Bou al Sant Jordi 2019
Toni Bou al Sant Jordi 2019
Toni Bou al Sant Jordi 2019
Toni Bou al Sant Jordi 2019
Toni Bou al Sant Jordi 2019