Portada > Actualitat > Notícies > Nou pòdium per a la pierenca Paula Sánchez

Nou pòdium per a la pierenca Paula Sánchez

06/02/2019

L’esportista va aconseguir la medalla de bronze a la President’s Cup de Poomsae que es va disputar el passat cap de setmana a Alemanya

La parella de l’escola de taekwondo Sesrovires formada per Guillem Bonilla i la pierenca Paula Sanchez va aconseguir pujar al pòdium en la President’s Cup de Poomsae, que es va disputar el passat cap de setmana a la localitat de Sindelfingen (Alemanya).

Durant la competició es van enfrontar a potències mundials de la seva especialitat com la selecció nacional de Korea, Gran Bretanya, Dinamarca, Alemanya, Grècia. Tot i ser els més petits de la seva categoria, el Guillem i la Paula van passar les rondes eliminatòries i van arribar a la final, aconseguint una medalla de bronze que els assegura el passi directe per al següent europeu.

Arxivat a: Esports
Paula Sánchez taekwondo
Paula Sánchez taekwondo
Paula Sánchez taekwondo
Paula Sánchez taekwondo