Portada > Actualitat > Notícies > Comença una nova edició del cicle 7 d’experiències

Comença una nova edició del cicle 7 d’experiències

07/02/2019

Del 14 de febrer al 28 de març passaran per la Biblioteca de Piera professionals de renom com Enric Calpena, Bea Talegón, Núria Picas i Carme Ruscalleda

El proper dijous 14 de febrer es donarà el tret de sortida a la cinquena edició del 7 d’Experiències, un cicle de xerrades divulgatives que convida a gaudir de les experiències de professionals experts en diferents àmbits i disciplines.

Si l’any passat van participar-hi noms tan coneguts com Ferran Mascarell, Teresa Forcades o Antoni Bassas, per aquest 2019 el cartell no es queda menys enrere. El programa d’aquest any és de gran qualitat i comptarà amb convidats de renom com la periodista i analista política Bea Talegón, els periodistes Enric Calpena, Eva Piquer i Ramon Rovira, l’escriptor i periodista Xavier Bosch, l’esportista Núria Picas i la xef Carme Ruscalleda. Les conferències seran d’accés lliure i s’oferiran tots els dijous a les 19 hores.

L’activitat compta també amb la col·laboració d’entitats, associacions, establiments comercials o professionals independents de la vila que s’hi relacionen per fer-ne la presentació i contribuir a la seva promoció i a la dinamització ciutadana. Així mateix, es programaran activitats paral·leles amb l’objectiu de promocionar el fons bibliogràfic i documental de la Biblioteca.

La primera a participar-hi el proper dijous 14 de febrer serà la periodista i analista política Bea Talegón que presentarà Llibertat d’excepció, una reflexió sobre la llibertat d’expressió a l’Estat espanyol a través de converses amb personatges de diferents àmbits de rellevància actual.

Bea Talegón és llicenciada en dret per la Universitat d’Alcalá de Henares. Cursa estudis d’economia del desenvolupament per la London School of Economics a la Universitat de Pequín. Actualment treballa com a periodista i analista política, col·laborant amb diferents mitjans de comunicació: ràdio, televisió i premsa escrita. 

Arxivat a: Cultura
Bea Talegon
Cicle 7 d'experiències