Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripció per a un nou curs de monitor/a de lleure

Obert el termini d’inscripció per a un nou curs de monitor/a de lleure

08/02/2019

La formació, subvencionada en part per l’Ajuntament i el Consell Comarcal, s’impartirà a Vallbona d’Anoia del 2 de març al 28 d’abril

El Consell Comarcal de l’Anoia i la regidoria de Joventut  de l’Ajuntament de Piera impulsen aquest 2019 un curs semi intensiu de monitors/es de lleure. Aquest s’impartirà a Vallbona d’Anoia del 2 de març al 28 d’abril i està destinat ajoves de 18 a 29 anys que disposin del títol de la ESO o hagin superat les proves d’accés a cicles formatius. El curs gaudeix d’una subvenció de més de la meitat del seu cost per a les persones empadronades a Piera, i tindrà un preu reduït de 100 €. 

La formació pretén capacitar l’alumnat per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats del lleure amb infants i joves en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. 

Les persones interessades tenen fins al 22 de febrer per a formalitzar la inscripció a través del web http://bit.ly/cursmonianoia. Per a més informació, poden contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), trucant al 93 805 15 85 (ext.2), enviant un missatge de Whatsapp al 679 964 669 o bé contactant amb el referent de joventut de Piera a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
Curs monitor lleure infantil i juvenil