Portada > Actualitat > Notícies > Una caminada per a commemorar el dia contra el càncer

Una caminada per a commemorar el dia contra el càncer

22/02/2019

El 19 de febrer, un total d’onze persones, entre veïns i veïnes de la vila i professionals del CAP, van fer un recorregut de sis quilòmetres fins a Can Martí

Amb motiu de la commemoració del dia internacional contra el càncer, el Centre d’Atenció Primària de la vila va organitzar, el passat 19 de febrer,  una caminada popular. Van participar-hi un total d’onze persones entre les quals hi havia nou veïns i veïnes de Piera i dos professionals sanitaris.

Prèviament a la sortida, es va projectar un audiovisual a la biblioteca del CAP en el qual s’oferien consells per a reduir el risc de patir la malaltia. Així mateix, es van aclarir tots aquells dubtes que van anar sorgint per part de la ciutadania.

La caminada es va iniciar a les 10 h. Els participants van fer un recorregut de sis quilòmetres des del CAP i fins a Can Martí seguint la riera. En arribar-hi, van fer un petit refrigeri i van tornar al nucli. La durada de l’activitat va ser d’una hora i quaranta-cinc minuts. 

Arxivat a: Salut
Caminada contra el càncer