Portada > Actualitat > Notícies > Més de 400 persones participen en la Rua del Carnaval

Més de 400 persones participen en la Rua del Carnaval

04/03/2019

'Les Flandes ruge de nuevo' va ser la comparsa guanyadora del concurs de carrosses en el qual també es va reconèixer l’escola Herois del Bruc i l’AE Piera

Un any més, el Carnaval de Piera s’ha convertit en un dels més participatius de la comarca de l’Anoia. Més de 400 persones van formar part, dissabte, de la rua que va desfilar pels principals carrers de la vila, des del Gall Mullat fins a la plaça de la Creu, davant l’atenta mirada de molts pierencs i pierenques que també lluïen les seves disfresses.

Pel que fa al concurs de carrosses, la comparsa Les Flandes ruge de nuevo es va emportar el primer premi del jurat; Els Herois dels Anells va rebre el segon premi amb una carrossa inspirada en la pel·lícula del Senyor dels Anells; finalment, la comparsa Futur Space Piera, de l’AE Piera, va aconseguir el tercer premi del concurs. L’organització i el jurat han volgut felicitar les comparses i han destacat la qualitat de les disfresses i de les carrosses participants.

Durant tot el cap de setmana es van organitzar altres propostes, com la festa organitzada pel jovent de Piera en la qual es convidava a tothom a anar-hi disfressat i a participar en un karaoke amb algunes de les cançons més conegudes de la història de la música.

Diumenge va ser el torn del Carnaval infantil. Més de 300 infants van participar en aquesta celebració que va incloure una desfilada, el llançament de confetti, la ja tradicional xocolatada i un espectacle d’animació a càrrec de les Pallasses Pallusses.

Arxivat a: Festes
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019
Carnaval 2019