Portada > Actualitat > Notícies > Sortida cultural per a descobrir Josep Pla

Sortida cultural per a descobrir Josep Pla

07/03/2019

De l’11 al 22 de març s’obrirà el termini d’inscripció per a participar en aquesta excursió a Calella de Palafrugell

En el marc de la programació d’activitats que la Biblioteca de Piera ofereix als seus lectors, el proper dissabte 30 de març organitza una sortida cultural a Calella de Palafrugell per a descobrir Josep Pla, escriptor i figura referent de la literatura catalana.

La Ruta Josep Pla és un passeig literari, dissenyat per la Fundació Josep Pla, a través del qual els participants podran conèixer diversos indrets significativament planians de Calella. La passejada transcorrerà des del mirador dels Burricaires, al Port Bo i la platja del Canadell, passant arran d’aigua per la terrassa de can Genís. Els textos de Pla ajudaran a evocar el paisatge i l’estiueig de la seva joventut, i a conèixer uns quants calellencs de renom com Marieta Batlle, en Pepet Gilet, o l’Hermós.

La sortida inclourà una parada al Museu del Suro de Palafrugell, ubicat en una antiga fàbrica surera, la més important del sector industrial a Espanya. El museu adquireix, conserva, interpreta i posa en valor el patrimoni vertebrat a l’entorn del món del suro a Catalunya, com a configurador d’un paisatge, una indústria, unes formes de vida i una identitat comunes.

El preu de l’activitat és de 42,15 € i inclou entrades, transport i dinar. Les persones interessades podran formalitzar la inscripció de l’11 al 22 de març a la Biblioteca de Piera. Les places són limitades.

Arxivat a: Cultura
Josep Pla