Portada > Actualitat > Notícies > Gran debut de dos nous equips del Club Bàsquet Piera

Gran debut de dos nous equips del Club Bàsquet Piera

26/03/2019

Els més petits van participar en una trobada d’escoles de bàsquet a Santpedor i les dones de l’amateur femení van jugar un amistós contra el CB Òdena

El passat diumenge, dia 24 de març, dos equips del Club Bàsquet Piera van debutar en les seves respectives categories. Els nens i nenes de 4 a 8 anys van participar en una trobada d’escoles de bàsquet organitzada pel CB Santpedor i la delegació de les comarques centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Van participar-hi un total de divuit equips provinents d’onze clubs d’arreu del territori. El Guillem, la Júlia, el Biel, el Xavier, el Gerard, l’Ivan i l’Aleix van jugar dos partits contra el CB Navàs i el CB Roda i van gaudir molt de l’experiència acompanyats dels entrenadors: en Gerard i en Moha. Tots ells esperen poder participar properament en una nova trobada.

A la tarda, el Pavelló Poliesportiu El Prat va acollir el debut de l’equip Amateur Femení. Aquest està format per dones d’edats ben diverses, que van dels 21 als 52 anys. Algunes havien estat jugadores de bàsquet fa molts anys, altres només havien jugat a bàsquet al pati de l’escola quan eren nenes i unes altres no havien tingut equip fins al moment per manca de jugadores de la seva edat. El projecte va néixer fa 6 mesos com una iniciativa basada en entrenaments lúdics on participen de forma mixta homes i dones.

L’amateur femení va jugar un partit amistós contra el CB Òdena, un club que disposa d’un equip femení no federat. Les pierenques, que van comptar amb el suport de l’afició, van demostrar ser un equip molt competitiu.

Des de l’entitat esportiva es mostren molt satisfets per haver aconseguit ampliar la base i socialitzar el club de dalt a baix, atès que molts dels jugadors dels equips amateurs són pares i mares de jugadors i jugadores, i molts nens de la categoria escola són germans petits de jugadors dels equips federats.

Arxivat a: Esports
Club Bàsquet Piera
Club Bàsquet Piera