Portada > Actualitat > Notícies > Recta final de campanya i eleccions 26M a Ràdio Piera

Recta final de campanya i eleccions 26M a Ràdio Piera

22/05/2019

L’emissora local organitza dijous un debat en el qual participaran representants de les set candidatures que es presenten als comicis

Aquest diumenge arriba la convocatòria electoral per partida doble: europees i municipals. En el cas de Piera, el 'Debat a 7' organitzat des de la ràdio i els actes de final de campanya, previstos per a divendres, tancaran els 15 dies que han tingut les formacions polítiques per mirar de convèncer els indecisos. 

Dijous a les 21 hores, al 91.3 de la FM o a www.radiopiera.cat, es podrà seguir el debat amb els representants de les set candidatures que es presenten a les municipals d'aquest diumenge a Piera. El programa, que també es podrà seguir en directe des de la sala de plens municipal, servirà perquè els candidats ultimin els seus missatges abans del tancament de campanya. 

Per altra banda, diumenge a partir de les 20 hores, l'emissora de ràdio local donarà inici al programa especial 'Eleccions Municipals 2019' amb entrevistes, dades generals, comparatives i el seguiment de l'escrutini minut a minut. Es calcula però que, en aquesta ocasió, els resultats comencin a arribar a partir de les 22 hores ja que, en primer lloc, a totes les meses del país, s'hauran de començar a comptar les paperetes dels comicis europeus.

Arxivat a: Comunicació
Eleccions generals 2019