Portada > Actualitat > Notícies > Reconeixement a 4 agents de la Policia Local en el dia de la patrona

Reconeixement a 4 agents de la Policia Local en el dia de la patrona

27/05/2019

Es van lliurar plaques commemoratives a dues persones que es jubilaven i es va felicitar públicament a dos policies pels seus mèrits

El passat 24 de maig es va celebrar la diada de la patrona de la Policia Local. El restaurant La Cantina va acollir aquesta commemoració que va comptar amb la presència de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart i la regidora de Seguretat Ciutadana, Maite Guzmán. 

Durant l’acte es van fer reconeixements a diversos agents del cos. L’Ajuntament va lliurar una placa commemorativa pels serveis prestats a Luis Duran Ambrosio i a Francisco Javier Rodríguez Barrionuevo, que deixen el seu lloc de treball per jubilació. 

Així mateix, es va felicitar públicament pels seus mèrits els agents Juan Antonio Fernández Castaño i Benito Capel Romero que el passat 31 de març de 2018 van aconseguir anul·lar les intencions de suïcidi d’un veí d’una localitat de la comarca que havia desaparegut i va ser localitzat al terme municipal de Piera.   

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Diada de la patrona de la Policia Local 2019
Diada de la patrona de la Policia Local 2019
Diada de la patrona de la Policia Local 2019
Diada de la patrona de la Policia Local 2019
Diada de la patrona de la Policia Local 2019