Portada > Actualitat > Notícies > La música torna a omplir diferents racons del barri dels Gats

La música torna a omplir diferents racons del barri dels Gats

01/07/2019

La 12ª edició de la Ruta dels Músics va comptar amb una gran afluència de públic tot i les altes temperatures de la jornada

El passat divendres 28 de juny es va celebrar una nova edició de la Ruta dels Músics. Com en anteriors ocasions, l’esdeveniment va tenir una gran acollida entre la ciutadania i van ser molts els pierencs i pierenques que, tot i tractar-se d’una nit molt calorosa, van passejar per diferents racons i portals del barri dels Gats per gaudir de les formacions musicals que van participar-hi, totes elles d’una gran qualitat i d’estils diversos.

El tret de sortida el va donar la Marching Band de l’Aula Municipal de Música, que va iniciar el seu recorregut a la plaça de la Creu fins arribar a la plaça de Joan Orpí, on la Nuna & Petit van inaugurar la 12a Ruta dels Músics interpretant el tema Que tinguem sort, de Lluís Llach. Posteriorment, el públic va poder gaudir de les actuacions de 17 grups locals, considerats com a tals pel fet de tenir, com a mínim, un dels seus membres de Piera: De Milagro, Els Maquis, Give, Bauma, Pedaços, Carme Llovera i Joaquim Veciana, Xavi Villanueva, l’Escola de Música dels Hostalets de Pierola, Sincopa, El último Mojigato, Jazzomar, Poblenou Dolls, Projecte Na & Friends, La Séptima Trastada, The Curlies, HCB i Gall Mut. 

La Ruta dels Músics és un esdeveniment gràcies al qual s’han format i donat a conéixer molts músics de la vila. Alguns, ja consolidats, repeteixen cada any i d’altres ha estat el primer cop que participaven en aquesta iniciativa.      

La ruta va finalitzar amb el grup de tambors Sbombats i els concerts de Scandal Jackson i Sybarites.

Arxivat a: Cultura i espectacles
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics
12a Ruta dels Músics