Portada > Actualitat > Notícies > Concentració de rebuig contra l’agressió a una menor a Manresa

Concentració de rebuig contra l’agressió a una menor a Manresa

08/07/2019

L’Ajuntament s’adhereix a aquest acte que es farà avui dilluns 8 de juliol, a les 18 hores, i que està convocat per l’Associació de Dones de Piera

Amb la finalitat de mostrar el rebuig de la ciutadania a l’agressió de la qual va ser víctima una menor a Manresa, l’Associació de Dones de Piera ha convocat una concentració davant l’Ajuntament que tindrà lloc avui dilluns, dia 8 de juliol, a les 18 hores. El consistori pierenc s’adhereix a aquesta iniciativa i fa una crida als veïns i veïnes de la vila per tal que hi participin, mostrant així la seva solidaritat amb la víctima i rebutjant qualsevol mena de violència masclista. 

Aquest dilluns es reprèn a l'Audiència Provincial de Barcelona, el judici contra set joves acusats d'abús sexual a una menor de 14 anys a Manresa l'octubre de 2016. Tant l'acusació com els moviments feministes volen que l'acusació de la fiscalia no sigui d'abús sexual sinó d'agressió sexual, tal com ja es va reivindicar durant el judici del cas de 'La Manada'. 

Recordem que l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de la ciutadania el telèfon 900 900 120 a través del qual atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de violència contra les dones en diversos idiomes, de forma gratuïta i confidencial, les 24 hores cada dia de l'any.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Únete contra la jauría