Portada > Actualitat > Notícies > Joel Trulls guanya el Campionat Nacional de Street Workout

Joel Trulls guanya el Campionat Nacional de Street Workout

10/07/2019

Aquesta victòria de l’esportista pierenc s’afegeix al quart lloc obtingut al Campionat Mundial que es va disputar a Madrid el passat mes de juny

El passat cap de setmana, el pierenc Joel Trulls, va aconseguir, un cop més, endur-se el primer lloc al Campionat Nacional de Workout (calistènia), un esport difícil i de molta disciplina. En aquesta ocasió el Campionat es va celebrar a Toledo, on va competir amb altres atletes arribats de diferents llocs del territori espanyol. 

Es tracta d’una fita més d’aquest esportista pierenc després de l'exitós quart lloc en el Campionat Mundial del passat mes de juny celebrat a Madrid, on va competir amb esportistes vinguts de diversos punts del món com ara Rússia o Sud-amèrica.

Arxivat a: Esports
Joel Trulls - workout
Joel Trulls