Portada > Actualitat > Notícies > Conveni amb Dispiera per donar suport a la seva labor social

Conveni amb Dispiera per donar suport a la seva labor social

18/07/2019

L’Ajuntament ha signat un acord de col·laboració amb l’entitat amb la intenció d’ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual

El passat dimecres, dia 17 de juliol, l’Ajuntament va signar un acord de col·laboració  amb l’Associació Dispiera, una entitat que va néixer l'any 2004 amb la intenció de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) i a les seves famílies. En l’acte hi eren presents en Jordi Madrid, alcalde de Piera, Margarita Rivademar, regidora de Serveis Socials i Família, i Montserrat Comas, representant de Dispiera, qui va estar acompanyada per un altre membre de la junta. 

El conveni estableix que l’Ajuntament de Piera es compromet a subvencionar part de les despeses que assumeix l’associació per poder desenvolupar activitats d’educació en el lleure, suport i informació a les famílies i formació i sensibilització, entre d’altres. 

Durant la signatura s’ha volgut destacar el caràcter social de l’entitat, la seva trajectòria i el fet que és l'única associació de la vila amb aquesta finalitat.

 

Arxivat a: Benestar social
Conveni amb Dispiera
Conveni amb Dispiera