Portada > Actualitat > Notícies > Una xerrada per a promoure hàbits sexoafectius saludables

Una xerrada per a promoure hàbits sexoafectius saludables

05/09/2019

El proper dissabte 14 de setembre Dispiera organitza una activitat gratuïta destinada a persones amb diversitat funcional

Dispiera s’ha adherit al de pla de promoció d’hàbits de salut i sexoafectius saludables promogut des de la federació DINCAT. Es tracta d’un projecte destinat a joves a partir de 16 anys i adults amb discapacitat intel·lectual i amb necessitat de suport intermitent i limitat. En el marc d’aquest pla, el proper 14 de setembre l’entitat oferirà una xerrada-taller per a promoure hàbits sexoafectius saludables que anirà a càrrec de la psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles i família, Gemma Deulofeu.

L’objectiu és que sigui una activitat interactiva durant la qual les persones participants puguin plantejar els seus dubtes sobre diversos aspectes relacionats amb gaudir la sexualitat de manera sana i saludable.

Les places estan limitades a un màxim de 12 participants. Les persones interessades poden demanar més informació o reservar plaça enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon 686 721 155 (Montse Comas). La xerrada-taller serà gratuïta i es farà el 14 de setembre de 12 a 14 hores a la sala d’actes de la Biblioteca de Piera.

Arxivat a: Salut
Taller sobre sexoafectivitat
Taller sobre sexoafectivitat