Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del Festival internacional de música de Piera

Nova edició del Festival internacional de música de Piera

09/09/2019

A la venda les entrades per a un concert de piano que oferirà Antoni Besses el 29 de setembre i l’actuació, el 6 d’octubre, del quintet ‘La Truita’

El Festival internacional de música de Piera torna aquest mes de setembre amb la voluntat d’ampliar l’oferta musical de la qual els pierencs i pierenques gaudeixen en altres moments de l’any. El proper dilluns dia 16, la biblioteca municipal acollirà la presentació d’aquest certamen que comptarà amb la presència del músic Antoni Besses.

El primer concert se celebrarà el dia 29 de setembre a les 19 hores a l’auditori de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. Serà un concert de piano que anirà a càrrec del mateix Antoni Besses, el qual interpretarà temes de compositors de renom com Haydn, Beethoven, Chopin i Franck.

El segon serà un concert del quintet ‘La Truita’, format pel propi Antoni Besses al piano acompanyat de Victoria Fernandez al violí, Lito Iglesias al violoncel, keizo Misoiri al contrabaix i Alberto Reguera a la viola. La formació oferirà obres de Mizoiri, Mompou, del propi Besses, de Rossini i de Schubert. L’actuació tindrà lloc el dia 6 d’octubre, a les 19 hores, al Santuari del Sant Crist. 

El preu de les entrades per a cadascun dels concerts, és de 15 €. Aquestes es poden adquirir a la Papereria Fanny (carrer Sant Cristòfol, 5), al Bar Foment (carrer la Plaça, 19), a la Llibreria-Papereria Dalmau (carrer Pau Claris, 14) i a la botiga Llar de la Imatge (carrer Sant Cristòfol, 40).

Arxivat a: Cultura i espectacles
Piano

Arxius adjunts