Portada > Actualitat > Notícies > Piera se suma a la mobilitat sostenible

Piera se suma a la mobilitat sostenible

23/09/2019

Piera celebra aquest diumenge una pedalada popular per adherir-se als actes organitzats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat

Piera s'adhereix als municipis que volen participar en la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany celebra el 20è aniversari. Amb aquest motiu, la regidoria d'Esports i el Club Ciclista Piera organitzen una pedalada popular, oberta a tothom, que tindrà punt de sortida des del Camp Municipal d'Esports, a les 9 hores.

El recorregut serà d'us 15 km i transcorrerà per l'entorn de la nostra vila passant per punts com el CAP, Ca n'Aguilera o la Plana. A meitat del recorregut s'oferirà un refrigeri per a totes les persones participants. L'itinerari finalitzarà també al Camp Municipal d'Esports.

Arxivat a: Esport i salut
Pedalada

Arxius adjunts