Portada > Actualitat > Notícies > Matrícula oberta a l’Escola de Teatre de Piera

Matrícula oberta a l’Escola de Teatre de Piera

25/09/2019

Aquest curs 2019-2020, el centre tornarà a oferir tallers relacionats amb el món escènic per a pierencs i pierenques de totes les edats

L’Escola de Teatre de Piera obre les inscripcions per participar en els tallers que oferirà  el centre durant el curs 2019-2020 i que estan destinats a pierencs i pierenques de totes les edats. Les persones interessades han d’adreçar-se a la Secretaria, ubicada a la primera planta del Teatre Foment (carrer de la Plaça, 16), els dimecres i divendres, de 17 a 20 hores. Així mateix, es pot demanar informació sobre la formació que s’imparteix trucant al telèfon 651 09 69 92 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El centre convida tothom a seguir-lo a les xarxes socials Instagram i Facebook.

L’Escola de Teatre de Piera acostuma a organitzar una aula oberta al mes de desembre amb la intenció de mostrar a les famílies el treball que es fa al centre. Així mateix, al mes de juny s’ofereixen uns tallers de mostra en els quals l’alumnat puja a l’escenari per a representar una obra teatral, sigui fent una creació pròpia o adaptant un text. Darrerament, la direcció i el personal docent de l’escola han volgut treure el teatre al carrer per apropar aquest art a la ciutadania.

Arxivat a: Educació
Escola de Teatre de Piera

Arxius adjunts