Portada > Actualitat > Notícies > Arriben noves activitats a la Piscina de Piera

Arriben noves activitats a la Piscina de Piera

27/09/2019

L’equipament inicia la temporada amb noves propostes com el tai-txí, per a persones majors de 16 anys, i el ballet infantil

La Piscina de Piera ha reprès la seva activitat després de l’estiu amb noves propostes per a la ciutadania. Una d’elles és el taitxi o taitxi chuan, que s’ofereix els dilluns i dimecres en horari de matí, de 9.20 a 10.30 hores, i de tarda, de 15.15 a 16.15 hores. L’activitat està destinada a persones majors de 16 anys. Tothom qui vulgui conèixer els beneficis d’aquesta pràctica física i emocional, pot apropar-se a les instal·lacions de la Piscina de Piera i provar l’activitat de forma gratuïta.

Així mateix, també s’ha obert la possibilitat als infants a partir de P5 de participar en les classes de ballet infantil els dimecres, de 17.30 a 18.20 hores.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb la Piscina de Piera (Passeig del Prat, 3-7) de forma presencial, trucant al 93 776 24 16 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Esport i salut
Tai-txí chuan

Arxius adjunts