Portada > Actualitat > Notícies > Nous col·laboradors per al projecte Tracta'm bé

Nous col·laboradors per al projecte Tracta'm bé

07/10/2019

Durant el primer trimestre del curs participaran en unes xerrades als centres educatius que pretenen fer reflexionar els infants sobre la vellesa

El passat divendres 4 d’octubre es va convocar una xerrada informativa sobre el projecte Tracta’m bé, una iniciativa en la qual participen alumnes d’educació primària i secundària i que treballa la prevenció dels maltractaments a les persones grans. El projecte, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn de Piera, pretén que la gent gran, acompanyats de professionals del sector, entrin a les aules per crear trobades i, així, treballar en les diferents etapes educatives per fomentar valors com el respecte i la tolerància.

La xerrada va servir per a exposar en què consisteix el projecte, quin és el paper de les persones involucrades, implicar nous col·laboradors/ores i fer palès com poden ser d’enriquidores les trobades intergeneracionals per ambdues parts. Les persones grans desenvolupen un rol d’avis i àvies en aquesta societat i s’ha observat com això millora el seu benestar, la depressió o la mateixa motivació i autoestima. Per la seva banda, els infants amplien el coneixement i la percepció de la vellesa.

Tots els assistents a la xerrada van mostrar el seu interès per participar en el projecte. Durant aquest primer trimestre de curs s’organitzaran les primeres xerrades als centres educatius on aquestes persones voluntàries estaran acompanyades per professionals del sector.

Arxivat a: Gent gran
Xerrada projecte Tracta'm bé
Xerrada projecte Tracta'm bé
Xerrada projecte Tracta'm bé
Xerrada projecte Tracta'm bé