Portada > Actualitat > Notícies > Impuls al comerç local a través de les noves tecnologies

Impuls al comerç local a través de les noves tecnologies

14/10/2019

Es programen sessions formatives a tot el territori amb l’objectiu d’assessorar les botigues sobre les eines digitals que tenen al seu abast

El Consell comarcal de l'Anoia, conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la regidoria de Comerç de l'Ajuntament, posa en marxa el programa Botigues amb futur. Es tracta d’una iniciativa que pretén explicar i assessorar a les empreses comercials i de serveis sobre les eines digitals existents que poden aplicar i generar un impuls en els seus negocis.

El programa compta amb una primera fase de formació que promou sessions de dues hores que es duran a terme en diversos punts del territori com Calaf, Capellades, Santa Margarida de Montbui i Piera. A la nostra vila, la formació es farà el dia 22 d’octubre, de 14.30 a 16.30 hores a la sala d’actes del Teatre Foment (carrer de la Plaça, 16).

La inscripció és gratuïta. Les empreses interessades en participar-hi poden enviar les seves dades al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al telèfon 93 805 15 85 (ext.331), indicant sempre el municipi on es vol realitzar la formació.

Després d’aquesta primera fase formativa es preveu seleccionar una quinzena d’empreses i fer-ne una visita, una diagnosi i una proposta de pla individualitzat de transformació digital per a cada negoci.

 

Arxivat a: Comerç
Botigues amb futur

Arxius adjunts