Portada > Actualitat > Notícies > Un emotiu homenatge a la gent gran

Un emotiu homenatge a la gent gran

15/10/2019

Un total de 760 persones van assistir a un dinar de germanor durant el qual es va fer un reconeixement als avis i àvies de més edat

La 72a Festa de la Gent Gran va repetir l’èxit d’anteriors edicions i va comptar amb una gran participació dels pierencs i pierenques de més edat. El passat dimarts dia 8 d’octubre s’inauguraven aquestes jornades amb un acte al casal que va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Madrid, i la regidora de la Gent Gran, Anna Pallerols. Durant tota la setmana es van programar activitats diverses com el bingo especial, una xerrada sobre la salut mental. Dijous, més de 200 persones van participar en una sortida a Alcover durant la qual no va faltar el dinar al Restaurant El Álamo i un ball de tarda.

Una de les tradicions d’aquesta Festa de la Gent Gran és la visita a les residències. Una representació del consistori va lliurar un ram de flors a cada centre acompanyats pels membres del Pubillatge de Piera. Però, sense dubte, l’acte amb més afluència de públic va ser el dinar de germanor que es va celebrar a la Nau de Cal Sanahuja. L’Ajuntament va convidar 573 avis i àvies de la vila, alguns dels quals van portar els seus acompanyants. En total, 760 persones van gaudir de la celebració i del dinar elaborat pel Restaurant la Cantina. També va ser-hi present l’Enric Esquer Casas, representant del Consell de la Gent Gran de l’Anoia de la Generalitat de Catalunya.

Un cop finalitzat l’àpat, es va retre un petit homenatge als pierencs i pierenques de més edat. En total van ser sis, tot i que només dos, el Joaquin Bosch, de 101 anys, i l’Anna Vila, de 98, van assistir al dinar. Els altres quatre eren la Trinidad Gámez, la Francisca Casado, la Maria Nadal i el Pablo Gordillo, que també ha complert els 101 anys.

Arxivat a: Gent gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran
72a Festa de la Gent Gran