Portada > Actualitat > Notícies > Acord per renovar el programa FutbolNet a Piera

Acord per renovar el programa FutbolNet a Piera

17/10/2019

El projecte de la Fundació del Barça utilitza l’esport com a eina per a millorar la integració dels menors no tutelats que es troben en una situació més vulnerable

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha renovat l’acord amb la Fundació del Barça amb la intenció de poder oferir novament a Piera el programa FutbolNet, metodologia que utilitza el futbol i l’activitat física com a eina per a millorar la qualitat de vida i la integració dels menors que es troben en una situació més vulnerable. L’objectiu és que, mitjançant una activitat de lleure de dues hores de durada, els nois i noies tinguin un espai segur on divertir-se al mateix temps que s’integren en la societat d’acollida i reben valors com l’esforç, el respecte, la humilitat o el treball en equip. La iniciativa compta amb la participació del Centre d’acollida de menors no tutelats de Piera.

A través d’aquesta metodologia els nens i joves participants aconsegueixen, entre d’altres coses, augmentar la seva autonomia, incrementar les respostes positives i no agressives davant els conflictes, augmentar el seu respecte al torn de paraula i millorar la cohesió de grup.

La voluntat de la Fundació Barça és obrir aquest programa a tot el municipi. És per això que es preveu realitzar l’activitat els dissabtes d’11 a 13 h en un espai públic i obert a la ciutadania com la pista de l’avinguda Barcelona. El programa FutbolNet s’iniciarà aquest dissabte 19 d’octubre i finalitzarà al mes de juny. Les sessions, que seran setmanals i tindran una durada de dues hores, inclouran activitats diverses com jocs de cooperació a través de l’esport o sortides com, per exemple, la visita a les instal·lacions del Camp Nou. Els entrenadors són educadors amb formació en treball social però també persones vinculades al món de l’esport. L’activitat està oberta a nois i noies entre 14 a 18 anys i  és gratuïta. Si hi esteu interessats només cal que aneu els primers dies a informar-vos i a provar l’activitat.

Arxivat a: Esports
Programa FutbolNet