Portada > Actualitat > Notícies > El projecte ‘Llegim els objectes’ torna al centre de dia

El projecte ‘Llegim els objectes’ torna al centre de dia

22/10/2019

L’objectiu de l’activitat és estimular els records a partir d’un objecte i fomentar la lectura entre les persones usuàries

El passat dijous, la Biblioteca de Piera va posar en marxa una nova edició del projecte ‘Llegim els objectes’. Es tracta d’una visita mensual de 45 minuts al centre de dia Mar i Cel durant la qual s’acosten a les persones usuàries objectes que fan de mitjà per al record i vehiculen la tertúlia sobre la seva experiència vital. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la lectura, de manera que cada sessió es finalitza compartint la lectura d’un fragment d’una novel·la que parla de l’objecte sobre el que s’ha tractat.

L’activitat, que es durà a terme un dijous al mes fins al juny, va a càrrec de la Noemí Borràs. En la primera sessió, la Noemí va portar una petita mostra de plantes aromàtiques i entre tots van comentar-ne la utilitat i les professions lligades a les plantes.

Arxivat a: Gent gran
Llegim els objectes al centre de dia Mar i Cel
Llegim els objectes al centre de dia Mar i Cel
Llegim els objectes al centre de dia Mar i Cel