Portada > Actualitat > Notícies > Piera viurà una nit terroríficament divertida

Piera viurà una nit terroríficament divertida

28/10/2019

La Colla de Diables prepara una nova edició del Túnel del Terror que obrirà les seves portes dissabte dia 2 de novembre a partir de les 20 hores

El proper dissabte dia 2 de novembre, la Colla de Diables de Piera convida la ciutadania a viure una nit divertida i terrorífica passejant per diferents espais on no faltaran figurants que, en alguns casos, ens traslladaran a les escenes típiques de les pel·lícules de por. El Túnel del Terror obrirà les seves portes a les vuit del vespre i farà l’últim passi a la mitjanit. Les entrades, a un preu de 3 euros, es podran adquirir de les 20 a les 23.30 hores. Les persones que vulguin accedir-hi hauran de fer-ho pel carrer Canigó, davant de l’escola de música, i les que tinguin menys de 12 anys hauran d’anar acompanyades d’una persona adulta.

Aquesta és la quarta edició del Túnel del Terror, una iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Piera. L’any passat diversos motius —entre ells, el mal temps— van obligar a suspendre l’activitat, que enguany es reprèn amb més força i il·lusió que mai.

Arxivat a: Cultura
El Túnel del Terror