Portada > Actualitat > Notícies > Treballant per garantir el benestar i la salut de la ciutadania

Treballant per garantir el benestar i la salut de la ciutadania

29/10/2019

El proper dia 5 de novembre se celebrarà una nova sessió del projecte de salut comunitària que pretén fer un diagnòstic sobre la situació a la nostra vila

Amb la voluntat de continuar avançant en el projecte de salut comunitària de la vila de Piera, el proper dimarts dia 5 de novembre es convoca la ciutadania a una segona sessió de treball. La trobada, organitzada de forma conjunta per la regidoria de Salut i el Centre d’Atenció Primària, està prevista a les 15 hores al Casal per a Joves i Grans.

El passat mes de març es va dur a terme una primera sessió durant la qual les entitats i els veïns i veïnes de Piera van donar les seves opinions i percepcions sobre quins eren els principals problemes de salut a la vila. Aquesta segona reunió servirà per a que les persones assistents coneguin quin són els aspectes que més preocupen la ciutadania i per a prioritzar aquells en els quals es vol començar a treballar amb l’objectiu de garantir el benestar físic, psicològic i social dels pierencs i pierenques.

Fa un any i mig que l’Ajuntament, de forma conjunta amb el CAP de Piera i el departament de Salut Pública, treballa en el desenvolupament d’aquest projecte que va néixer com a conseqüència del nou model d’assignació de recursos a l’atenció primària que va permetre incrementar el personal sanitari del CAP de Piera i reforçar l’atenció comunitària de l’equip. L’objectiu era implantar un programa eficient de salut comunitària a la vila, atès que es considera un pilar bàsic per a la prevenció i la promoció de la salut.

Arxivat a: Salut
Trobada de salut comunitària