Portada > Actualitat > Notícies > Continuen els treballs de millora a la B-224

Continuen els treballs de millora a la B-224

04/11/2019

Dimarts dia 5 de novembre es faran reparacions puntuals de l’asfalt en el tram comprès entre la benzinera i la rotonda del Toni Bou

Durant els propers dies es realitzaran uns nous treballs d’asfaltatge a la carretera B-224 que afectaran la circulació de vehicles pel nucli urbà de Piera. Demà dimarts dia 5 de novembre es faran reparacions puntuals en el tram comprès entre la benzinera i la rotonda del Toni Bou. Així mateix, dimecres i dijous es preveu treballar en la capa de rodament, començant per la zona de la rotonda i en direcció al Centre d’Atenció Primària. 

Per a poder realitzar els treballs amb la màxima seguretat serà necessari retirar els vehicles aparcats a la zona. Es preveu col·locar uns senyals de prohibició d’estacionament en aquest tram que es mantindran fins a la finalització de les obres.

Arxivat a: Obres i serveis
Obres B224