Portada > Actualitat > Notícies > Sessió informativa per als membres de les meses electorals

Sessió informativa per als membres de les meses electorals

04/11/2019

El proper dijous 7 de novembre, a les 19 hores, s’oferirà una formació a l’Ajuntament sobre quin serà el funcionament de les eleccions generals

Amb motiu de la convocatòria d’eleccions generals per a diumenge dia 10 de novembre, l’Ajuntament organitza una sessió informativa destinada a totes aquelles persones que apareixen en el llistat dels membres de les meses electorals, siguin titulars o suplents.

Aquesta formació es durà a terme el proper dijous dia 7 de novembre a les 19 hores a la Sala de Plens, i estarà conduïda per la Secretària de l’Ajuntament de Piera, Núria Horcajo. Durant la sessió s’explicarà el funcionament de la jornada electoral amb la voluntat que els membres de les meses puguin desenvolupar de manera correcta les seves funcions.

Podeu consultar el llistat dels membres de les meses electorals en el document adjunt.

Arxivat a: General
Urna en unes eleccions

Arxius adjunts