Portada > Actualitat > Notícies > Unes 800 persones visiten el passatge del terror

Unes 800 persones visiten el passatge del terror

04/11/2019

La Colla de Diables va apostar per la recreació d’una fuita en una planta nuclear amb el suport de més de 40 persones voluntàries

El passat dissabte dia 2 de novembre es va celebrar el IV Passatge del Terror de Piera, organitzat per la Colla de Diables. Unes 800 persones van passar per aquest túnel que va recrear una fuita en una planta nuclear. El recorregut va ser força llarg: començava a l’inici del carrer Canigó, pujava cap a l’antic escorxador i finalitzava per un tobogan fins a la sortida del recinte. Més d’una quarantena de persones voluntàries van fer possible aquesta activitat que va incloure personatges terrorífics, llums, flaixos i sons aterridors que van contribuir a fer passar als visitants un moment terrorífic però alhora molt divertit.

Des de l’Ajuntament es vol felicitar els Diables de Piera per la bona organització del passatge del terror. L’entitat s’ha mostrat també molt satisfeta amb l’èxit d’aquesta iniciativa que esperen poder repetir l’any vinent.

Arxivat a: Cultura
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror
IV túnel del terror