Portada > Actualitat > Notícies > Piera gaudeix d’una nova Festa de la Rosta

Piera gaudeix d’una nova Festa de la Rosta

25/11/2019

Petits i grans han participat en la gran novetat de l’edició: diferents tallers per descobrir les singularitats de l’oli

Ahir, diumenge 24 de novembre, la vila va viure una jornada plena d’activitats per conèixer les característiques de l’oli i el seu procés d’elaboració. A les 10 hores, van començar les propostes que, com en edicions anteriors, es van desenvolupar als molins d’oli de Cal Sadurní i Cal Nasi. Els pierencs i les pierenques van poder visitar els espais i van conèixer de primera mà com s’elabora l’oli. Tot seguit, van gaudir d’un esmorzar popular amb pa torrat, oli nou i botifarra.

Com a novetat, es van impartir diferents tallers per apropar algunes varietats d’oli a petits i grans. A Cal Nasi, els menuts van descobrir els tipus d’oli amb pa i xocolata. Per la seva part, els grans van participar en un taller gourmet a Cal Sadurní, on van poder tastar les diferents singularitats dels olis del Montserratí acompanyats de productes de l’horta.

Arxivat a: Turisme
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019
Festa de la Rosta 2019