Portada > Actualitat > Notícies > Piera torna a dir no a la violència envers les dones

Piera torna a dir no a la violència envers les dones

26/11/2019

La vila commemora el dia internacional dedicat a lluitar contra la violència masclista

Aquest 25 de novembre se celebrava el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Piera s'hi va tornar a sumar amb una jornada reivindicativa, iniciada a la plaça de la Creu. Allà tenia lloc la primera de les quatre representacions teatrals que es programaven al llarg de la marxa lenta, on les actrius i actors compartien testimonis de víctimes de violència de gènere. L'última de les representacions tenia com a escenari la plaça de les Abadesses, on es va reflexionar sobre el que significa aquesta data.

La marxa, que va acabar a la plaça del Peix, va anar encapçalada per una pancarta portada per representants de l'Associació de Dones de Piera, entre altres dones, mentre que la resta de persones assistents portaven espelmes enceses. Un cop a la plaça del Peix es van dipositar les espelmes i la pancarta al peu de l'escenari, on també es va col·locar un llaç lila. Allà es va procedir a la lectura d'un poema, a càrrec de Josepa Ribera i Vallès. Pel que fa al manifest, de les membres del consistori que eren presents, van ser les regidores Anna Pallerols, Julia Bueno i Sandra Bernad les encarregades de llegir-lo. Per acabar, el grup Gospel Meeting de l'Aula Municipal de Música va interpretar dos temes.

Arxivat a: Igualtat de gènere
25 de novembre
25 de novembre
25 de novembre
25 de novembre
25 de novembre
25 de novembre
25 de novembre
25 de novembre
25 de novembre