Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per a la 5k Solidària de Piera

Inscripcions obertes per a la 5k Solidària de Piera

02/12/2019

Les persones que vulguin participar en la cursa han de portar una joguina nova i no violenta, que es destinarà a infants de la vila que es troben en situació de risc

El diumenge dia 15 de desembre arribarà la quarta edició de la cursa 5k Solidària de Piera, una activitat esportiva organitzada per l’entitat Exilio Motero amb el suport de l’Ajuntament i de diverses entitats de la vila. Com en anteriors ocasions, la proposta oferirà dues possibilitats de participar-hi: una carrera o una caminada. Aquest cop, però, s’invertirà el recorregut de l’anterior edició. En finalitzar la ruta, s’oferirà una botifarrada a les instal·lacions de l’entitat.

Per a participar-hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Així mateix, caldrà aportar una joguina nova i no violenta, que es farà arribar als infants de la vila que es troben en situació de risc. Actualment, ja hi ha més d’un centenar de persones apuntades. Les inscripcions romandran obertes fins al mateix dia de la cursa.

Arxivat a: Esports
Cursa 5K Solidària

Arxius adjunts