Portada > Actualitat > Notícies > La ciutadania es mobilitza per lluitar contra el càncer

La ciutadania es mobilitza per lluitar contra el càncer

04/12/2019

El passat diumenge es va celebrar una nova edició de la gala solidària de Piera TV que va comptar amb la implicació d’entitats i associacions locals

La gala solidària de Piera TV va tornar a ser un èxit. El passat diumenge dia 1 de desembre, el Teatre Foment es va omplir de gom a gom per a gaudir d’actuacions diverses que van oferir entitats i associacions de la vila. Molts van ser els pierencs i pierenques que s’hi van apropar per posar-hi el seu granet de sorra i col·laborar-hi pagant el preu de l’entrada i d’una llanterna solidària i afegint una de les botifarres que es van preparar per a l’ocasió. En aquesta edició, Piera TV va aconseguir recaptar un total de 2.482 €, uns 300 € més que l’any passat, que es destinaran a l’Associació Espanyola contra el Càncer de l’Anoia per contribuir en les tasques d’investigació contra aquesta malaltia. 

Des de l’Ajuntament de Piera es vol agrair la bona organització de la gala així com la implicació de les entitats i associacions de la vila que van participar-hi. No hi van faltar Gospel Meeting, el grup de música ‘Els Cases’, l’Agrupació Sardanista de Piera, el combo de l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases, els Falcons de Piera, la Coral Xicoira, Bollywood Piera, Destellos de Andalucía, de l'Associació Cultural Ballestea, l’Escola de Dansa La Piscina de Piera, l’Abril i en Màrius, l’Acadèmia Blue Moon Dansa de Piera, el cantant Carlos Gómez, Dance Luxury, el Coro rociero Raíces del Camino 'El Maset', el grup Country Ateneu Igualada i el grup de música 'La Séptima Trastada'. Com ja és habitual, un dels moments més emotius de la gala va ser el comiat amb la interpretació conjunta de la cançó Amics per sempre.

Arxivat a: Solidaritat
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019
Gala de Piera TV 2019