Portada > Actualitat > Notícies > El centre de dia Mar i Cel participa en el projecte Tracta’m de tu

El centre de dia Mar i Cel participa en el projecte Tracta’m de tu

03/02/2020

Algunes persones usuàries van fer una xerrada sobre la vellesa a l’alumnat de 3r i 4t d'ESO de l’INS Salvador Claramunt

El passat dijous 30 de gener, els usuaris i usuàries del centre de dia Mar i Cel van participar en el projecte Tracta’m de tu, una iniciativa en la qual participen alumnes d’educació primària i secundària i que treballa la prevenció dels maltractaments a les persones grans. El projecte, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn de Piera, pretén que la gent gran, acompanyats de professionals del sector, entrin a les aules per crear trobades i fomentar valors com el respecte i la tolerància.

En aquesta ocasió, algunes persones usuàries del centre de dia van col·laborar en el projecte i es van apropar a l’INS Salvador Claramunt per oferir una xerrada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO sobre la vellesa. En concret, van ser la Margarita, l’Andrés i el Josep Maria que van estar acompanyats per l’Anna, la treballadora social.

Arxivat a: Educació
Centre de dia Mar i Cel
Centre de dia Mar i Cel