Portada > Actualitat > Notícies > Nova victòria de Toni Bou al Trial Indoor de Barcelona

Nova victòria de Toni Bou al Trial Indoor de Barcelona

04/02/2020

Més de 300 persones es van desplaçar fins al Palau Sant Jordi per acompanyar el pilot pierenc, que va aconseguir la seva 13a victòria

Aquest passat cap de setmana es va disputar el 43è Trial Indoor Barcelona 2020, la quarta prova puntuable del Campionat del Món FIM de X-Trial. Toni Bou, que sortia d'una lesió que no el va permetre entrenar l'última setmana, passava les zones amb algunes dificultats. Malgrat tot, el pilot pierenc va arribar a la final eliminant el francés Bincaz en penúltima ronda.

A la final, Toni Bou va competir contra Adam Raga, demostrant que tots dos són ara els millors del món. Va ser una tarda emocionant en què Toni Bou no es trobava del tot còmode. De fet, Adam Raga estava fent un fantàstic concurs i havia estat millor que Toni Bou en les dues rondes anteriors. El pierenc, però, a la ronda final només va cometre tres petites errades, que sumades a l'error de Raga, que no va superar la quarta zona, donava el triomf al pilot pierenc.

Més de 300 pierencs i pierenques es van desplaçar fins al Palau Sant Jordi per acompanyar Toni Bou en aquesta competició. Unes 150 persones es van desplaçar amb els dos autocars que es van posar a disposició de la ciutadania amb el suport de l’Ajuntament.

Arxivat a: Esports
Toni Bou al Palau Sant Jordi
Toni Bou al Palau Sant Jordi 2020
Toni Bou al Palau Sant Jordi 2020
Toni Bou al Palau Sant Jordi 2020