Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per a la II Marxa Solidària de Piera Televisió

Obertes les inscripcions per a la II Marxa Solidària de Piera Televisió

06/02/2020

La iniciativa se celebrarà diumenge 19 d’abril i la recaptació es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer

Coincidint amb el seu 25è aniversari, Piera Televisió organitzarà la segona marxa solidària contra el càncer, una iniciativa que posa en marxa de forma conjunta amb el Club Ciclista Piera i Yocalo Logística i que compta amb el suport de l’Ajuntament i d’algunes empreses de la zona.

La prova tindrà lloc el diumenge dia 19 d’abril a partir de les 11 hores amb sortida i arribada al Parc del Gall Mullat. Les persones participants recorreran 7 quilòmetres omplint el parc i els carrers de la vila de color rosa.

La inscripció ja es pot formalitzar a través de l’enllaç adjunt. El preu és de 9 euros que inclouran la participació en la marxa i una ració de paella. Es donarà la possibilitat també d’optar només a la ració de menjar per un preu de 4 euros. Tota la recaptació anirà destinada a la delegació a Catalunya de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Durant tota la jornada hi haurà animació, obsequis i moltes sorpreses al parc del Gall Mullat. Les primeres 700 persones inscrites obtindran una samarreta de la marxa de record.

Arxivat a: Solidaritat
I Marxa solidària contra el càncer