Portada > Actualitat > Notícies > Dues pierenques es proclamen campiones de Barcelona 2020

Dues pierenques es proclamen campiones de Barcelona 2020

10/02/2020

La Carme i l’Aina Munné formen part del grup Xou Matadepera que es va classificar en primera posició en la categoria de Xou Petit

Aquest passat cap setmana es va celebrar a Vic el Campionat de Barcelona de grups Xou. El grup Xou Matadepera, entrenat pel Llorenç Álvarez i del qual formen part les pierenques Carme i Aina Munné, va fer una actuació sublim en la categoria de Xou Petit aconseguint classificar-se en primera posició. Així, doncs, les patinadores pierenques es van penjar la medalla d’or i es van proclamar campiones de Barcelona 2020.

El Xou Matadepera va fer la seva presentació oficial a Piera, en el marc del festival que es va celebrar el passat mes de gener i en el qual les seves integrants van fer gaudir les persones assistents d’un espectacle increïble. Des de l’Ajuntament es vol felicitar les dues pierenques per l’èxit assolit.

La seva propera cita serà en dues setmanes al Campionat de Catalunya que se celebrarà a Lleida.

Arxivat a: Esports
Xou Matadepera