Portada > Actualitat > Notícies > Programes centenaris a Ràdio Piera

Programes centenaris a Ràdio Piera

10/02/2020

El passat mes de gener La Nit del Llop i Gramola de cinema oferien una emissió especial per a celebrar que arribaven al programa 500 i 200 respectivament

Ràdio Piera va tancar el mes de gener amb una important efemèride atès que dos dels seus programes més clàssics van preparar una emissió especial per a commemorar un centenari. El 21 de gener va ser el torn del programa de referència de la música rock La Nit del Llop, un espai que porta 15 temporades en antena i ha arribat al seu programa 500, una xifra difícilment assolida en qualsevol mitjà. L'espai, liderat per Víctor Lupus, s'emet cada dimarts a les 11 de la nit en directe. Compta amb milers de descàrregues del seu podcast i amb registres d'audiència, gràcies a internet, en 5 països. Aquest format musical combina informació amb estrenes, cartellera i investigació i compta amb la complicitat d'Encarna Cano i Joan Pijuan. 

D’altra banda, el dia 26 de gener, l'espai especialitzat en bandes sonores Gramola de cinema,del pierenc Pere Esteve, va emetre el seu programa 200 amb un recull especial de dues hores. Recordem que el programa s’emet els diumenges a les 13 h i a les 19 h i es repeteix els dijous a les 20 h. Gramola de cinema s'ha convertit en un dels programes més escoltats de l'emissora. Per qüestions horàries, i gràcies a l'evolució tecnològica, aquest és un dels espais produïts fora de l'emissora. Aquests 200 programes són la demostració de la constància i la feina ben feta del seu productor i locutor, que continua sorprenent i transportant els oients a diferents èpoques, territoris i tipus de música a través de pel·lícules amb una gran història.

Arxivat a: Comunicació
Gramola de cinema
La Nit del Llop