Portada > Actualitat > Notícies > Cloenda de la 4a edició del projecte Musicoteràpia en família

Cloenda de la 4a edició del projecte Musicoteràpia en família

25/02/2020

Aquesta iniciativa conjunta del CAP i l’Aula de Música vol treballar hàbits saludables i reduir l’obesitat infantil

El passat dilluns 24 de febrer es va donar per finalitzada la quarta edició del projecte que duen a terme de forma conjunta el departament de pediatria del Centre d’Atenció Primària (CAP) i l’Aula Municipal de Música de Piera.

L’objectiu és educar els nens i nenes i les seves famílies a través del joc i la música i lluitar contra l’obesitat infantil. La valoració és molt positiva atès que al llarg de les diferents sessions s’han donat consells i recomanacions a les famílies participants, que han anat incorporant hàbits saludables en l’alimentació.

Tant la musicoterapeuta de l’Aula de Música com la infermera del CAP tenien clar que el projecte volia fugir de la idea de fer dieta, atès que és una pràctica que pot acabar estigmatitzant l’infant. A les sessions, els nens i nenes fan activitats diverses com saltar a la corda o propostes amb instruments sempre amb un to molt lúdic i musical.

En aquesta edició, s’ha comptat amb la col·laboració del Supermercat BonPreu Esclat de Piera, que ha obsequiat amb un lot de productes eco a les famílies que han assistit a totes les sessions.

Aquest programa de musicoteràpia és gratuït gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de Piera i de la Diputació de Barcelona. Actualment ja es treballa per a fer possible que hi hagi una cinquena edició.

Arxivat a: Educació
Musicoteràpia en família