Portada > Actualitat > Notícies > Una caminada saludable per l’entorn de la vila

Una caminada saludable per l’entorn de la vila

26/02/2020

El Centre d’Atenció Primària de Piera va organitzar dimarts una nova sortida mensual relacionada amb les malalties minoritàries

El passat dimarts, dia 25 de febrer, el Centre d’Atenció Primària de Piera va organitzar una nova jornada saludable. La biblioteca de l’equipament va acollir, en primer lloc, una xerrada sobre el bon ús dels medicaments, una activitat que complementava la caminada que es va haver d’anul·lar al mes de gener a causa de les condicions meteorològiques.

Posteriorment, el personal sanitari va oferir una segona xerrada sobre les malalties minoritàries. Un cop finalitzada, es va fer una caminada de quatre quilòmetres per l’entorn de Piera en direcció als Hostalets de Pierola. Les persones participants són caminadores habituals d’aquestes sortides mensuals, tot i que les excursions són obertes a tothom qui vulgui compartir una passejada agradable per la vila.

La propera caminada es farà coincidint amb el Dia Mundial de la Tuberculosi, el dimarts 24 de març. Com ja és habitual es farà una xerrada prèvia sobre la malaltia, a la biblioteca del CAP, i posteriorment una ruta saludable per l'entorn de la vila. És recomanable portar roba còmoda, aigua i refrigeri.

Arxivat a: Salut
Caminada saludable