Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 14a edició de Fira Futur

Arriba la 14a edició de Fira Futur

27/02/2020

La Biblioteca de Piera i el Teatre Foment acolliran diverses xerrades d’orientació per parlar amb el jovent sobre el futur acadèmic i professional

El pròxim dijous 12 de març, de 10 a 13.30 hores, es celebrarà la catorzena edició de Fira Futur a Masquefa. L’objectiu és donar informació i assessorar a persones que volen iniciar uns estudis postobligatoris. A la sala polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo, hi haurà una mostra de recursos educatius del territori com batxillerats, PFI-PTT, CFGM o CFGS. També, s’organitzarà un espai de presentació d’experiències, on professionals de diferents sectors parlaran de la seva feina i dels estudis que han cursat. Així mateix, s’habilitarà un punt d’orientació personalitzada per resoldre dubtes i valorar els diferents itineraris formatius.

Les activitats continuaran de 16 a 19 hores al Casal de Joves de Masquefa amb més estands de recursos formatius del territori i un servei d’orientació personalitzada.

Paral·lelament, a la vila, es faran diverses xerrades sobre orientació acadèmica i professional. El dijous 5 de març, a les 12 hores, l’alumnat del PFI-PTT Anoia Sud gaudirà de l'activitat ‘Què duus a la motxilla?’ al Teatre Foment de Piera. El dilluns 9 de març, la Biblioteca de Piera acollirà la trobada ‘No sap què fer! Com podem acompanyar els nostres fills i filles?’. La xerrada començarà a les 19.30 hores i està adreçada a famílies.

L’endemà, dimarts 10 de març, de 9.30 a 11 hores, al Teatre Foment de Piera, s’impartirà la jornada ‘Novetats del sistema educatiu’ per a professionals relacionats amb l’orientació acadèmica. Finalment, el dilluns 23 de març, a les 11.30 hores, la xerrada ‘Saber, voler i fer. Tres impulsors d’èxit’ assessorarà l’alumnat del PFI-PTT Anoia Sud al Teatre Foment de Piera.

Durant el mes de març, diferents espais de Vallbona, els Hostalets de Pierola i Masquefa també acolliran xerrades d’orientació acadèmica per al jovent.

Es pot consultar la programació completa al document adjunt.

Arxivat a: Educació, Joventut
Fira Futur 2019

Arxius adjunts

  • Programa (PDF, 1,22 MB)
    Programa de la 14a edició de Fira Futur