Portada > Actualitat > Notícies > Piera es convertirà en la propera Vila del Llibre

Piera es convertirà en la propera Vila del Llibre

02/03/2020

Aquest cap de setmana s’ha recollit el testimoni a la localitat de l’Escala amb la voluntat de treballar per difondre la cultura a través de la literatura

El passat diumenge, dia 1 de març, el municipi de Piera va ser apadrinat per la població de l’Escala com a propera Vila del Llibre. La regidora de Cultura, Anna Pallerols, acompanyada del regidor de Fires, Josep Maria Rosell, va recollir el testimoni per formar part d’aquesta xarxa de municipis que treballa amb l’objectiu de difondre la cultura a través de la literatura.

Com a Vila del Llibre, Piera dedicarà una part de la Fira del Sant Crist a aquesta iniciativa amb la voluntat de potenciar la cultura. Els dies 25 i 26 d’abril s’oferirà a les persones visitants un programa d’activitats amb espectacles, tallers, conferències, concerts i taules rodones, entre d’altres, amb un element comú:  els llibres i tot el que els envolta.

Una visita per la Vila del Llibre de l'Escala aquest diumenge els va permetre gaudir de les parades d'editors al costat del mar, escoltar la conferència de la Mediterrània -a càrrec de l'eminent gastròfag Jaume Fàbrega- i ser presents en l'acte de cloenda amenitzat pel cantautor Josep Tero, que va musicar versos de dotze poetesses catalanes.

Arxivat a: Cultura
Apadrinament Vila del Llibre
Apadrinament Vila del Llibre
Apadrinament Vila del Llibre
Apadrinament Vila del Llibre
Apadrinament Vila del Llibre
Apadrinament Vila del Llibre