Portada > Actualitat > Notícies > Desmantellada una plantació de marihuana a Piera

Desmantellada una plantació de marihuana a Piera

11/03/2020

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han detingut un home de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública

La Policia Local de Piera i agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir el passat dia 5 de març un home de 24 anys. Els fets es van iniciar cap a les set de la tarda durant un patrullatge preventiu de la Policia Local per la urbanització de Can Claramunt. Els agents van localitzar un vehicle, amb un sol ocupant a l’interior, amb actitud de vigilància davant d’una casa. Davant la possibilitat que s’estigués cometent un delicte, els agents van escorcollar el vehicle del sospitós i van localitzar unes claus amagades sota el seient. Després de diverses gestions els agents van comprovar que les claus obrien la porta del garatge de la casa, on van localitzar 2.609 plantes de marihuana en diferents estats de creixement. També hi havia pantalles de llum, transformadors i material divers per afavorir el cultiu.

L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan es requereixi.

 

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local