Portada > Actualitat > Notícies > Prova pilot per a millorar el Camí Ramader de Marina

Prova pilot per a millorar el Camí Ramader de Marina

11/03/2020

S’obren les inscripcions per participar en una caminada lúdica que servirà per estudiar la ruta existent i determinar quines accions caldria dur a terme

Els propers dies 17, 18 i 19 d’abril es realitzarà una prova pilot al Camí Ramader de Marina. La iniciativa inclourà una caminada lúdica dividida en tres trams que començarà el dia 17 als Hostalets de Pierola i finalitzarà el dia 19 al municipi de Vilanova i la Geltrú. La passejada tindrà un cert component de treball atès que servirà per fer un estudi de la ruta actual i determinar amb les persones assistents quins aspectes caldria millorar.

La voluntat és que hi participin veïns i veïnes de tots els municipis pels quals passa el camí Ramader de Marina, entre ells Piera. Les persones interessades tenen fins al 29 de març per formalitzar la inscripció a través del formulari adjunt. L’activitat tindrà una limitació de 200 persones. Per a qualsevol dubte o consulta, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Medi ambient
Caminada