Portada > Actualitat > Notícies > Nova data de la 4a Cursa BTT Penya la Buti

Nova data de la 4a Cursa BTT Penya la Buti

18/03/2020

La situació generada pel coronavirus ha obligat a l’organització a posposar la celebració d’aquesta prova esportiva fins al dia 21 de juny de 2020

La declaració d’estat d’alarma i les mesures preventives establertes per evitar la propagació del coronavirus han obligat a cancel·lar o posposar alguns actes com és el cas de la 4a Cursa BTT Penya la Buti. L’organització ha decidit ajornar la prova fins al dia 21 de juny de 2020.

Les persones inscrites que no puguin assistir-hi, tenen temps fins al proper diumenge per a recuperar l’import íntegre de la inscripció. A partir del 23 de març, les inscripcions podran ser igualment donades de baixa però amb les condicions anunciades al web www.labuti4.tk. A partir del 15 de juny no s’admetran anul·lacions.

Arxivat a: Esports
3a Cursa BTT Penya la Buti