Portada > Actualitat > Notícies > Nou calendari fiscal per a l’any 2020

Nou calendari fiscal per a l’any 2020

09/04/2020

Amb la voluntat de donar suport a les famílies davant la crisi sanitària, s’ha decidit ajornar els terminis de pagament d’algunes taxes i impostos municipals

La situació d’excepcionalitat que es viu actualment a tota Catalunya ha obligat a modificar el calendari fiscal previst per aquest any 2020. De moment s’ha decidit ajornar els terminis de pagament d’algunes taxes i impostos com és el cas dels rebuts domiciliats de la primera i la segona fracció de l’Impost de Béns Immobles (IBI). També s’ha ampliat fins al 2 de juny el pagament  de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica i s’han ajornat els rebuts domiciliats de la taxa de gestió de residus, tant els domèstics com els comercials.

Encara que rebeu la notificació de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) pel pagament de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica no domiciliats amb data màxima el dia 4 de maig, el termini de pagament s'ha ampliat fins al dia 2 de juny i es podrà efectuar amb el mateix document.

Podeu consultar els canvis en el document adjunt. 

Arxivat a: Hisenda
Club de finances per a no financers

Arxius adjunts