Portada > Actualitat > Notícies > Es reparteixen mascaretes entre la ciutadania

Es reparteixen mascaretes entre la ciutadania

15/04/2020

L'Ajuntament està facilitant a la població mascaretes no homologades fetes per persones voluntàries que s’estan fent arribar als equipaments i als barris i pobles de la vila

La setmana passada l'ANC va lliurar a l'Ajuntament de Piera gairebé 1.000 mascaretes no homologades confeccionades per persones voluntàries de la vila, que se sumen a les que han cosit altres voluntàries de la vila amb material adquirit pel consistori. Totes aquestes s'han repartit a diferents equipaments on eren necessàries, com són el CRAE En Polzet, el Castell de Fang, Dispiera i totes les residències de Piera. A més a més, aquesta primera tongada està servint per dotar de mascaretes a totes les associacions de veïns dels barris i pobles perquè les puguin repartir entre les persones més vulnerables o amb manca de recursos. Les mascaretes sobrants aniran destinades a Serveis Socials, on es donaran a les persones que no tinguin recursos per aconseguir-ne una.

Aquest repartiment pretén servir per complementar el material que ha de rebre la població per part de la Generalitat de Catalunya, tal com ho van anunciar.

Des de l'Ajuntament de Piera es vol agrair la tasca de totes les persones voluntàries que estan col·laborant en confeccionar i repartir aquestes mascaretes, ja que amb la seva dedicació estan ajudant a fer-ho possible.

Arxivat a: Salut
Repartiment mascaretes