Portada > Actualitat > Notícies > S'obre una nova línia d’ajuts per a les persones treballadores

S'obre una nova línia d’ajuts per a les persones treballadores

30/04/2020

La subvenció vol garantir que les famílies en una situació vulnerable per la crisi de la Covid-19 puguin fer front a depeses bàsiques com l’adquisició de productes bàsics

La Generalitat de Catalunya ha obert una nova línia d’ajuts extraordinaris per a garantir la sostenibilitat econòmica de les famílies i que aquestes puguin fer front a despeses bàsiques com l’adquisició de productes d’alimentació i de farmàcia.

Aquesta subvenció de 200 euros s’adreça a persones treballadores que tinguin càrregues familiars i que s’hagin vist afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació o per l’extinció del contracte de treball. També la poden sol·licitar aquelles persones autònomes que hagin hagut de suspendre la seva activitat econòmica a causa de la crisi de la Covid19 o que hagin vist reduïda de forma dràstica la seva facturació. Aquest ajut serà compatible amb qualsevol altra prestació concedida per altres administracions, ens públics o privats.

El termini per a presentar les sol·licituds comença el dijous 30 d’abril i restarà obert fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació. El tràmit s’haurà de fer de forma telemàtica i es resoldrà en un termini de set dies hàbils.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 012.

Arxivat a: Serveis a les persones
6a temporada del Mercat de la Fruita Dolça
Ajuts per a persones treballadores
Ajuts per a persones treballadores